0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
FloorJaxx / DJ live Act

Biografie FloorJaxx / DJ live Act

Een DJ te saai om naar te kijken en een band te groot voor het podium? Boek dan FloorJaxx DJ live Act. Dit is een DJ act die gecombineerd word met live muzikanten. En het voordeel daarvan is, dat jij bepaalt hoeveel muzikanten je wilt.

Livemuziek boeken of inhuren

Deze DJ Live Act is een combinatie tussen een DJ en één of meerdere muzikanten. Neem bv een DJ met een vocalist (zanger of zangeres) of wil je meer ritme dan kun je er nog een percussionist aan toevoegen.

Artiest boek je simpel online

Of een DJ met zangeres, percussionist en een saxofonist of trompettist. Wat jij wilt. Alles is mogelijk. Wij hebben zelfs hele leuke voorbeelden gehoord met bv een violist of een harpiste. Allemaal hele coole combinaties.

FloorJaxx DJ live Act boeken voor scherpste gage

De basis is een DJ en daarbij komen de muzikanten die jij wilt.  FloorJaxx past zich moeiteloos aan, aan het soort feest of evenement. We denken graag mee om ieder feest tot een waanzinnige happening te maken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je FloorJaxx / DJ live Act boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties