0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Smartlappen trio

Biografie Smartlappen trio

Het smartlappen trio bestaat uit Alie, Tinus en Theo en zij zijn in staat om binnen enkele minuten de zaal volledig mee te krijgen met een heel gevarieerd aanbod aan muzikale meezingers en smartlappen, gebracht op geheel eigen wijze.

smartlappen

Je voelt je meteen thuis bij Alie, Tinus en Theo en hun onuitputtelijke repertoire vol bekende ongegeneerde meezingers, dijenkletsers en swingers.

smartlappen en bekende meezingrepertoire

Dit trio weet voortdurend de juiste muzikale toon te zetten. Van bescheiden ingetogen tot uitbundig meeslepend vrolijk. Niet alleen virtuoos spelend, maar ook steeds virtuoos inspelen op de wisselende situaties. Meezingen gaat automatisch.

smartlappen trio boeken voor scherpste gage

Het optreden van Smartlappen trio Alie, Tinus en Theo bestaat uit sets van 45 minuten in een tijdsbestek van ongeveer 3 uur. (of anders in overleg)
En in de pauze staat een gezellig muziekje op.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Smartlappen trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties