0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Junge Zillertaler

Biografie  Die Junge Zillertaler

Die Junge Zillertaler komen uit Strass, een klein plaatsje gelegen in het Zillertal. Naast dat je er in de winter heel goed kunt skiën en in de zomer prachtig kunt wandelen, heeft dit plaatsje nog meer moois en dat is dit gezellige trio. Wereldberoemd in Oostenrijk en ver daarbuiten.

Stimmung und party

Eigen nummers combineren ze met de bekende Tirolerhits, wat zorgt voor een fantastische sfeer en Tiroler Gemütlichtkeit!

De Junge Zillertaler komen graag naar Nederland om hier een fantastisch feest te maken tijdens een oktoberfest of richtig Tiroler fest!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Junge Zillertaler boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties