0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
IJsbrand van Belleghem

Biografie IJsbrand van Belleghem

IJsbrand van Belleghem, een zanger geboren voor muziek. Music really was his first love. Al meer dan 40 jaar mag hij zich beroepsmuzikant noemen. Een rasechte muzikant en entertainer.

Door de jaren heen heeft hij meegedaan aan diverse talentenshows, waaronder de Soundmixshow van Henny Huisman. In 2019 stond hij in de finale van The Voice Sr. en in 2020 deed hij mee aan het SBS6 televisie programma ‘Thank you for the music’.

Allround zanger boeken of inhuren

IJsbrand van Belleghem is een allround zanger. Hij heeft zijn sporen dikwijls verdiend en dat hoor je. Een zanger met een ongekend bereik. Hij neemt je mee in het breedste repertoire wat je maar kunt bedenken. Van de jaren ’60 tot nu en van easy listening tot de lekkerste dance classics.

Op privé feesten, bruiloften, kermissen en grote podia, IJsbrand is een professional die ervoor zorgt dat zijn optreden aan jouw wensen voldoet. Van een diner dansant tot feesten op grote podia. Ook als ceremonie zanger is hij beschikbaar. Samen met zijn dochter heeft hij het duo US2 Music.

IJsbrand van Belleghem met band boeken

Naast zijn solo carrière speelt IJsbrand al meer dan 40 jaar in zijn eigen coverband Paradise. De band staat bekend als dé coverband van Noord-Holland als het op bruiloften en kermissen aan komt, en is niet meer weg te denken.

In de jaren ’90 hebben zij diverse platencontracten gehad en singles uitgebracht. De single Leontien stond wekenlang hoog genoteerd in de Vaderlandse Top 20.

Imitator en Tribute artiest

Ook als tribute artiest is hij regelmatig op pad. Omdat hij een ongekend stem bereik heeft, kruipt hij moeiteloos in de huid van vele muzikale grootheden, zoals Pavarotti, Andrea Bocelli, Frank Sinatra en Tony Bennett. Maar ook met de stemmen van Gerard Joling, André Hazes, René Froger en Piet Veerman doet hij je denken alsof je bij een optreden van de originele artiest aanwezig bent.

Samen met zijn collega bandleden heeft hij de bekende tribute band ‘The Cat’s Aglow’. Een tribute band die de muziek speelt van uiteraard The Cat’s. Een Tribute Band met de échte palingsound, die nog enórm leeft en waar zij wekelijks mee het podium betreden in Nederland én in het buitenland.

The Voice Sr. finalist

Met nummers van Tom Jones was hij in 2019 groot favoriet bij het publiek in het programma The Voice Sr., waar hij zich in de finale wist te plaatsen.

IJsbrand van Belleghem boeken voor scherpste gage

IJsbrand heeft door de jaren heen diverse bekende Nederlandse artiesten begeleid of waren ze support act waaronder: André Hazes, Harry Slinger, Marco Borsato, Wolter Kroes, Helmut Lotti en vele anderen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je IJsbrand van Belleghem boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie