0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rocky Vosse

Biografie Rocky Vosse

Avondje gezelligheid met de Nederlandse feestartiest uit Heemskerk

Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland.
Zijn eerste single was: “Donker om me heen“. In het voorjaar van 2008 deed Rocky Vosse mee met de wedstrijd “De Leeuw die brult weer” van Sterren.nl.

Feestzanger bij uitstek

Hij werd unaniem uitgeroepen tot winnaar en eind mei van dat jaar verscheen de single met dezelfde titel: “De leeuw die brult weer“.

Na dit succes kreeg Rocky Vosse een platencontract en scoorde in 2010 een grote hit met “Pretty Belinda“ en niet veel later wist hij te scoren met een remake van “Is everybody happy“.

Avondvullende gezelligheid met feestnummers

Live brengt Rocky een half uurtje of avondvullend vrolijk entertainment met, naast zijn eigen single, een mengeling van bekende feesttoppers en meezingers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rocky Vosse boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties