0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Dorini’s

Biografie de Dorini’s

De Dorini’s…hè wa? Het is er toch maar eentje? Ja klopt! Ooit begonnen als duo maar inmiddels staat Dorien alweer een paar jaar alleen op het podium te springen. De naam is gebleven maar ze luistert ook naar Dorini, Dorien of Dorien van De Dorini’s.

Feestact boeken

Al sinds 2007 is ze een geliefde verschijning in talloze cafés en feestzalen. Met haar aanstekelijke enthousiasme en vrolijke persoonlijkheid weet ze in een mum van tijd de boel op zijn kop te zetten. Of je haar nu op het podium, boven op de bar, of zelfs op een kratje bier aantreft, het maakt haar eigenlijk niet uit, zolang het maar gezellig is. Met haar uitgebreide repertoire vol feestmuziek, overweldigende energie en spontaniteit weet ze snel een feestelijke sfeer te creëren. In 2007 begon De Dorini’s als een speels experiment op de Tilburgse Kermis. Nu, vele jaren later, heeft Dorien Habraken twee keer de prestigieuze “KiesJeKraker” award van Omroep Brabant gewonnen, met de hits “Dina Dynamiet” en “De nonnen uit het zuiden”.

Carnaval op zijn best met de Dorini’s

Dorien is een all-round feestbeest met het nodige feestrepertoire. In no time weet ze de boel op stelten te zetten met haar enthousiasme en vrolijkheid. Je vindt haar op het podium, op de bar of op een kratje bier. Het maakt haar eigenlijk niet zoveel uit als het maar gezellig is. Dus kan je feestje wel wat sfeer gebruiken, twijfel dan niet en boek die griet!

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Dorini’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie