0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cooldown Cafe

Biografie Cooldown Cafe

De eigenaar van de Cooldown cafés hoorde in Duitsland alle Duitsers het nummer HEEEEY BABYYY, uh ….ah…  meezingen en hij dacht, hé als de Duitsers zo uit hun dak gaan met deze plaat, gaan wij het in Nederland ook eens proberen.

Zo geschiede dat het nummer door een Nederlandstalige tekst werd vervangen en het personeel van de Cooldown café verzorgde de act.
De zanger Rob Ronalds werd aangetrokken om de zang voor zijn rekening te nemen en DJ Frank werd de MC van de club.

Hitsingle “Hey Baby”

Eerst heel voorzichtig de top 100 in op 91 en toen kwam de opmars, mede door de enorme steun van Rob Stenders kwamen al snel de reacties op het nummer. Dit was ook te merken aan het stijgen van de plaat want van de 90 ging hij naar de 80, 60, 40, …..en toen top 10 !!! Dat de plaat zo populair ging worden had de groep nooit verwacht, maar toen hij op nummer 3 kwam in de top 100, ook nog eens de top 40 in ging, en overal gedraaid werd in de cafés en zelfs bij iedere voetbal wedstrijd door het publiek gezongen werd, werd het duidelijk:

 Dit is een super hit en eentje die je over 5 jaar nog zingt. 

Vandaag de dag bestaat de act Cooldown Cafe uit Danny, Frank en danseres Angela. Hou ze in de gaten want dit zijn de feestbeesten van Nederland!
We love to PARTY!!!!!!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cooldown Cafe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties