0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Goed Blauw

Biografie Goed Blauw

Goed Blauw weet ’t zeker: binnenkort zingt heel Brabant “Ik wil een broodje bal, wanne honger niet normaal!”

Broodje Bal

“Soms heb je gewoon een noodgeval, dan móet je echt een broodje bal”, citeert één van de heren. Ze hopen met deze knaller tijdens carnaval 2023 weer ouderwets de hut op z’n kop te komen zetten. Dit trio heeft hun nummer pas met de “elfde van de elfde” uitgebracht maar staan nu al bekend dat hun de carnavalshit hebben van 2023. Wil jij verzekerd zijn van het feit dat de tent op de kop word gezet? Boek dan snel Goed Blauw!

Goed Blauw boeken of inhuren?

Van carnaval tot studentenfeest, en van foute party tot oktoberfest, Goed Blauw is van de partij. Zij krijgen in no time iedereen op de dansvloer. De tapkraan zal de hele avond goed stromen. Kort samengevat, dit trio stelt je niet teleur en zorgen voor een geweldige avond met feestmuziek.

Met deze cover van Noodgeval van de Goldband worden ze vliegensvlug het nieuwste carnavalstrio van Brabant. Deze band is ook te combineren met andere geweldige carnavalsartiesten zoals: Lamme Frans, Het Feestteam of bijvoorbeeld de Gebroeders Ko. Al enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op om alle details te bespreken. Dit kun je natuurlijk niet missen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Goed Blauw boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie