0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Soulm3n (Soulmen)

Biografie Soulm3n (Soulmen)

Het trio Soulm3n (Soulmen) bestaat in wisselende samenstelling uit David Gonçalves, Clayton Peroti, Omri Tindal, Jorginho Paunussa, Nigel Brown en Rojay Griffith.

70’s en 80’s artiesten boeken of inhuren

Dit swingende trio met zoetgevooisde stemmen laat de harten van alle vrouwen (én mannen) sneller slaan. Vocaal sterk en een lust voor het oog. 3 rasentertainers on stage.

Duo en trio artiesten boeken bij Burolivemuziek

Dit swingende trio heeft de soul van de jaren 70. Het repertoire bestaat uit de grootste soul en disco hits. Van Michael Jackson, Stevie Wonder, Marvin Gaye en de Temptations.

Tribute artiesten boek je simpel online

De Motown bracht vele disco en soul kneiters voort maar Nederland heeft dit swinging trio. Ze staan garant voor een energieke show van hits die iedereen mee kan zingen en dansen.

Soulm3n (Soulmen) boeken voor scherpste gage

De groep bestaat standaard uit drie vocalisten. Omdat elk van de groepsleden ook op andere terreinen binnen de showbizz werkzaam is (in bijvoorbeeld musicals), kan de samenstelling van de groep soms variëren.

Er zijn in totaal zes Soulm3n zangers, waarvan er drie per optreden acte de présence geven.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Soulm3n (Soulmen) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties