0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
TP4Y

Biografie TP4Y

TP4Y (Too Pretty 4 You) is een Nederlandse pop-r&b girlband bestaande uit Amber Delil, Nour Mens, Sterre Talipatu  en Zoë Tauran.

Pop en R&B zanggroep boeken

De volledige naam van de band is een motto voor ‘wees zelfverzekerd’ aan fans die zich soms onzeker voelen door wat anderen over hun zeggen en denken. Door een positief zelfbeeld aan te houden en dit te stimuleren met zang en dans, hopen zij dat fans niks aantrekken van de negatieve uitlatingen van anderen.

Holland’s got Talent

In 2014 besloot de meiden van TP4Y mee te doen aan Holland’s Got Talent. Bij hun deelname aan het zevende seizoen van de talentenjacht bereikte zij de finale. En in december 2014 tekende ze een platencontract bij Sony Music Entertainment waar hun eerste Engelstalige single werd uitgebracht.

Zanggroep tegen scherpste prijs

Op hun gloednieuwe EP ‘Kisses’ laten deze supertalenten horen over serieuze zangkwaliteiten te beschikken, zoals op de singles ‘Million Bucks’ en ‘La La Love’. Qua catchiness en professionaliteit zijn de vergelijkingen met Fifth Harmony en Beyoncé niet van de lucht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je TP4Y boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties