0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jongens van de muziek

Biografie Jongens van de muziek

Het akoestisch trio Jongens van de muziek zijn Rob, Ronald en Titus. Drie sympathieke, zeer ervaren en conservatorium geschoolde muzikanten. Liefhebbers van muziek.

Solo, duo of trio muzikanten boeken of inhuren

De heren delen één gemeenschappelijke passie en dat is muziek. Door hun akoestische setting zijn ze heel mobiel en kunnen zich dus moeiteloos verplaatsen tussen u en uw gasten

Coverbands en muziek voor huwelijksfeesten

Dit trio speelt zeer allround. Muziek voor alle leeftijden en alle genres. Door hun jarenlange ervaring zijn ze heel flexibel en spelen de meest uiteenlopende genres.

Jongens van de muziek boeken voor scherpste gage

Van the Beatles en Elvis Presley word moeiteloos overgeschakeld naar een nummer van Frans Duyts of Jan Smit. Er is daarnaast altijd ruimte voor verzoekjes dus dit trio is zeer interactief.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jongens van de muziek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties