0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Karrewiets

Biografie Karrewiets

Zoek je een one man band én mobiele muziek? Dan is Karrewiets jouw man. Of beter gezegd, jouw band. Een one man band wel te verstaan.

Mobiele muziek boeken of inhuren

Dit vervoermiddel heeft een accordeon, contrabas, gitaar, mandoline, draaiorgel, piano en drums aan boord. En alles werkt ook nog. Zelfs zo goed dat je er een heel orkest mee kunt vormen.

One man band en orkest

Een muziekbandje loopt en Ed bespeelt alle instrumenten en zingt daarbij de meezingers, pop en rock hits van de laatste paar decennia. Stilstaan is geen optie.

Karrewiets boeken voor het scherpste gage

U wilt weten wat dit is? Een oude scootmobiel fungeert als carrosserie en hierop zijn alle instrumenten gebouwd. Psst. Niet verder vertellen.

Deze uiterste mobiele muziek wagen is geschikt voor o.a. winkelcentra.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Karrewiets boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties