0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frank Galan

Biografie Frank Galan

Frank Galan (Frank Leo Juul Van Molle ) werd ontdekt in 1994 tijdens de “Soundmixshow” in België waar hij gedreven door de Spaanse muziek een prachtige Julio Iglesias imitatie neerzette.

Julio Iglesias

Hij werd dan ook snel in België en Nederland de Julio Iglesias van die landen genoemd. Frank is een echte charmezanger en al snel viel men voor de charmes van deze opvallende verschijning.

Charismatische zanger

Mede door zijn professionele, joviale opstelling, zijn fans en publiek die hij naar waarde weet te schatten, doet hij menig hart ontroeren.

Vlaamse zanger boeken voor scherp tarief

In 1997 had Frank Galan zijn eerste nummer 1-hit in Vlaanderen met het nummer Door veel van mij te houden en stond zes weken op de eerste plaats in alle Vlaamse hitlijsten.

Zangers en livemuziek inhuren

Frank bracht in 2015 een Spaanstalige versie van Tom Jones’ wereldhit “Delilah” uit en daarnaast treed hij nog veelvuldig op. Mede door zijn studies vertaler-tolk, en zijn lange verblijf in Spanje, vertolkt deze artiest allerhande songs gaande van Neil Diamond, Jacques Brel, Roy Black tot Julio Iglesias.

Eveneens mooie Nederlandstalige songs in een Spaans jasje hebben een “exclusief” effect.ImageZo behoort “Hemelsblauw”, in het Spaans geschreven door Frank Galan, tot een “klassieker”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frank Galan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties