0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dennis van Aarssen

Biografie Dennis van Aarssen

Op 22 februari 2019 werd Dennis van Aarssen de grote winnaar van TVOH seizoen 2018/2019. Hij imponeerde in de talentenjacht o.a. met de nummers ‘Mr. Bojangles’ van Robbie Williams, ‘That’s Life’ van Frank Sinatra én een croonerversie van Anouk’s ‘Modern World’.

TVOH artiesten boeken of inhuren

Dennis is 24 jaar en projectmanager bij een marketingbedrijf. Maar heel graag wil hij een fulltime zanger worden en die kans ligt nu wel binnen handbereik.

zangers boek je bij Burolivemuziek.nl

Vanaf het moment dat Dennis een jazz cd van popzanger Robbie Williams hoorde, wist hij het zeker; hij wil ook heel graag zanger worden. Zijn grote voorbeeld is Frank Sinatra.

Dennis van Aarssen boeken voor scherpste gage

Dennis schafte een webcam aan en ging al zijn nummers, welke hij voor de cam zong, opnemen en op een youtube kanaal aan de grote wereld laten zien. De eerste stappen waren gezet.

Een artiest boek je simpel online

Zijn voorliefde voor muziekstroming jazz is groot en met zijn deelname aan The voice of Holland hoopt Dennis dit genre dan ook weer op de kaart te zetten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennis van Aarssen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties