0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joost Marsman

Biografie Joost Marsman

Een van de meest markante stemmen uit de Nederlandse popwereld is terug! Nadat hij stopte met I.O.S., de band waarmee hij 15 jaar lang de hitlijsten en podia bestormde, besloot Joost Marsman het rustiger aan te doen.Wel was hij nog te zien in verschillende tv-optredens en tussendoor bracht in 2011 nog een solo cd uit en had recent nog een hit met ‘Wacht tot ik bij je ben’, dat hij schreef en zong met Leonie Meijer.

Is Ook Schitterend (I.O.S)

In 1997 zette Marsman en zijn band IsOokSchitterend zich uit het niets op de kaart met ‘Voltooid Verleden Tijd’. De band groeide uit tot een vaste waarde in de Nederpop en scoorde in de jaren erna hits als Uit de Schaduw, Altijd wel Iemand en Hoe het Voelt. IsOokSchitterend (I.O.S) was een geziene band op festivals, in clubs en theaters door heel Nederland. Het 10-jarig bestaan werd gevierd met een uitverkochte show in de Heineken Music Hall en I.O.S. gaf acte de precense in twee edities van De Vrienden Van Amstel Live.

Solodebuut

In 2009 besloot Marsman te stoppen met de succesvolle band. ‘Creatief gezien was het op. Dat gaf voor mij uiteindelijk de doorslag,’ aldus de zanger, die alle songteksten voor I.O.S. schreef. In eigen beheer nam hij zijn solodebuut op. ‘Waar Liefde Begint  is een persoonlijke plaat geworden, waarin ik vooral op muzikaal vlak meer mijn stempel kon drukken. Je hoort de invloed van helden als Bruce Springsteen, Mark Knopfler, Fleetwood Mac.’

Karakteristiek stemgeluid

Of hij nou met een live band of alleen op het podium staat, Marsmans karakteristieke stem en eigenzinnige persoonlijkheid maken elk optreden bijzonder. De hits van I.O.S. en andere (nederpop) klassiekers zorgen voor een feest der herkenning. Maar ook met het minder bekende werk raakt hij steevast een snaar bij het publiek. Het podium lonkt, ik heb enorm veel energie om muzikaal  weer vol gas te gaan. Tijd om uit de schaduw te stappen!’

Joost Marsman boeken tegen de scherpste prijs

Joost Marsman is solo te boeken, met De Heeren van Amstel Band of met z’n eigen band, informeer naar de mogelijkheden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joost Marsman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties