0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Joost Marsman

Biografie Joost Marsman

Een van de meest markante stemmen uit de Nederlandse popwereld is terug! Nadat hij stopte met I.O.S., de band waarmee hij 15 jaar lang de hitlijsten en podia bestormde, besloot Joost Marsman het rustiger aan te doen.Wel was hij nog te zien in verschillende tv-optredens en tussendoor bracht in 2011 nog een solo cd uit en had recent nog een hit met ‘Wacht tot ik bij je ben’, dat hij schreef en zong met Leonie Meijer.

Is Ook Schitterend (I.O.S)

In 1997 zette Marsman en zijn band IsOokSchitterend zich uit het niets op de kaart met ‘Voltooid Verleden Tijd’. De band groeide uit tot een vaste waarde in de Nederpop en scoorde in de jaren erna hits als Uit de Schaduw, Altijd wel Iemand en Hoe het Voelt. IsOokSchitterend (I.O.S) was een geziene band op festivals, in clubs en theaters door heel Nederland. Het 10-jarig bestaan werd gevierd met een uitverkochte show in de Heineken Music Hall en I.O.S. gaf acte de precense in twee edities van De Vrienden Van Amstel Live.

Solodebuut

In 2009 besloot Marsman te stoppen met de succesvolle band. ‘Creatief gezien was het op. Dat gaf voor mij uiteindelijk de doorslag,’ aldus de zanger, die alle songteksten voor I.O.S. schreef. In eigen beheer nam hij zijn solodebuut op. ‘Waar Liefde Begint  is een persoonlijke plaat geworden, waarin ik vooral op muzikaal vlak meer mijn stempel kon drukken. Je hoort de invloed van helden als Bruce Springsteen, Mark Knopfler, Fleetwood Mac.’

Karakteristiek stemgeluid

Of hij nou met een live band of alleen op het podium staat, Marsmans karakteristieke stem en eigenzinnige persoonlijkheid maken elk optreden bijzonder. De hits van I.O.S. en andere (nederpop) klassiekers zorgen voor een feest der herkenning. Maar ook met het minder bekende werk raakt hij steevast een snaar bij het publiek. Het podium lonkt, ik heb enorm veel energie om muzikaal  weer vol gas te gaan. Tijd om uit de schaduw te stappen!’

Joost Marsman boeken tegen de scherpste prijs

Joost Marsman is solo te boeken, met De Heeren van Amstel Band of met z’n eigen band, informeer naar de mogelijkheden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joost Marsman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie