0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Glen Faria

Biografie Glen Faria

Glen Faria is geboren in 1980 en is ook wel bekend onder de artiestennaam Mc Fit. Hij was als rapper lid van de rapgroep Flinke Namen maar maakt nu vooral furuore als singer-songwriter.

Bekende zanger boeken of inhuren

Bij het horen van de naam Glen zal er niet meteen een lichtje opgaan alhoewel Glen als singer-songwriter nogal wat grote hits op zijn naam heeft staan waaronder ‘Duurt te Lang’ van Davina Michelle en ‘Zij weet het’ van Tino Martin.

Glen Faria boeken voor scherpste gage

In de 10e editie van Beste Zangers zingt Glen de sterren van de hemel en is hij schijnbaar, vanuit het niets een bekende Nederlander geworden alhoewel hij dat in scène uiteraard al was.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Glen Faria boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties