0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Theodoor

Biografie Theodoor

Theodoor beleefde in 2014 zijn officiële debuut. En wat voor debuut? Theodoor heeft inmiddels een bliksemstart achter de rug. Hij wordt als zeer groot talent gezien, die het ver gaat schoppen op muziek gebied.

Zanger boeken of inhuren

Stond als groot talent in het voorprogramma van de BUMA NL awards . Hij het Jordaan festival, stond op het grote prodium van de Nacht van Volendam in Zoetermeer. Kroon op de verse carrière was een jaar later de nominatie voor een BUMA NL Award voor beste Talent.

Een eer die weinigen maar toebedeeld is en de bevestiging was dat er iets heel moois ontstaan is en waardoor hij definitief is opgenomen in de artiestenwereld.

Vrouwen zijn dol op Theodoor

Zijn single’s Ik ben van jou, Hé jij en Steeds maar meer kwamen alle drie in de single Top 100 binnen. Theodoor die het bij de vrouwelijk fans goed doet staat alweer klaar voor een nieuw avontuur. In 2016 tekent hij een contract bij HD-Music van Henk Dissel. In april 2017 komt hij uit met een knaller getiteld  “Helemaal Los “.

Theodoor boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Theodoor boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties