0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Henk Dissel

Biografie Henk Dissel

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.

Hitsingle een Bom en Alle Hoeken

Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert.

Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie.

Toppers in concert

De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land.

Concert in AFAS live

De laatste single van Henk is genaamd: ‘Vlinderslag’. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen.

Bekende Nederlandse zangers boeken tegen scherp tarief

In september van dit jaar ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Henk Dissel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties