0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Femme du Sax

Biografie Femme du Sax

Saxofoniste Femke is Femme du Sax. Binnen de studie Culturele en Maatschappelijke Vorming heeft Femke een jazz minor gevolgd aan het Koningklijke Conservatorium in Den Haag bij saxofonist John Ruocco.

Saxofonist boeken of inhuren

In 2013 haalt Femke haar 2e bachelor; jazz & pop aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ze volgde lessen van de bekende saxofonisten Rolf Delfos en Sjoerd Dijkhuizen.

Instrumentale muzikanten bij Burolivemuziek

Daarnaast heeft Femke masterclasses gevolgd bij o.a. Steve Coleman, Joris Roelofs en Hans Dulfer (de vader van Candy Dulfer). Maar methodiekscriptie werd beoordeeld met eindcijfer 9.

bands en artiesten boek je simpel online

Ze speelt in diverse muzikale projecten en bezettingen (bigband, orkesten, combo, kwartet en blazerssecties) in de lichte muziek waaronder jazz, funk, pop en latin.

Femke speelt alle saxen maar ze heeft voorkeur voor de alt en bariton saxofoon en de dwarsfluit. Daarnaast arrangeert ze ook muziek voor kleine en grote bezettingen.

Femme du Sax boeken voor scherpste gage

Met Femke haal je een zeer muzikale, creatieve en initiatiefrijke muzikant in huis die sterk is in improviseren. Een combi tussen diverse muzikanten en DJ is mogelijk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Femme du Sax boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties