0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Duo Duplex

Biografie Duo Duplex

Laurens Schweppe op de piano en Steffan ten Broeke op de saxofoon vormen samen het instrumentale duo genaamd ‘Duplex’.
Of het nu gaat om achtergrondmuziek op een bruiloft of een spetterend optreden op een festival, zij passen hun repertoire aan op het publiek en zorgen altijd voor een geweldige sfeer.

Instrumentale act

Laurens en Steffan kennen elkaar al sinds de eerste klas van de middelbare school en deelden toen al dezelfde passie: muziek. Na hun recente afstuderen aan het conservatorium in Zwolle hebben ze hun brede muzieksmaak vertaald naar een unieke stijl. Als jazz-geschoolde muzikanten hebben ze ook een grote voorliefde voor popmuziek, wat hen een uniek en veelzijdig instrumentaal duo maakt. De eigen draai die zij geven aan bestaande jazz- en popmuziek, creëert een sound die geschikt is voor elke gelegenheid. Doordat Laurens en Steffan zich breed hebben ontwikkeld, kunnen zij zich aanpassen aan elk publiek en aan elke muziekstijl.

Muzikaal Duo Duplex boeken

Het Duo Duplex is een muzikaal duo bestaande uit twee getalenteerde artiesten die samen een breed repertoire aan muziekgenres brengen. Met hun unieke stemmen en harmonieën creëren ze een geweldige sfeer en weten ze het publiek te betoveren met hun optredens. Ze weten altijd het publiek te vermaken en een onvergetelijke ervaring te bieden. Hun veelzijdigheid en professionaliteit maken hen een geweldige keuze voor elk evenement waar live muziek gewenst is.

Fotobron: Jazz & pop duo | DUPLEX (duplex-duo.nl)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Duplex boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie