0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
New Timeless

Biografie New Timeless

Het motto van New Timeless is “Let the Boogie set you free”.

Sinds 1989 is ‘Timeless’ een begrip waar het gaat om 70’s en 80’s muziek op bruiloften en bedrijfsfeesten. Onder het motto: “Let the boogie set you free” weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.

Duo boeken of inhuren

Een subliem optreden als ‘Tavares’ in Henny Huisman’s Soundmix Show bleek baanbrekend voor Timeless en opende een weg naar nationale bekendheid. Hun debuutsingle “Where is the Love” stond maar liefst 13 weken in de Nederlandse hitparade.

Al snel volgden verschillende TV optredens bij onder andere Nederland Muziekland en de grote RTL4 “Zing met me mee” festival van Gerard Joling.

Nieuwe formatie naar duo

In 2000 veranderde de drieformatie in een duo. Deze nieuwe samenstelling met Marcel Bogarde en Eric Jacott ( de broer van Ruth Jacott) werd ‘New Timeless’ gedoopt. Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten Marcel en Eric keer op keer de zaal voor zich te winnen.

New Timeless boeken voor scherpste gage

Zodra de heren het podium betreden, worden de gasten meegevoerd in een sneltrein van Swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast zullen maken . Deze Absolute Top- act van internationale allure is het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest.

Boek een artiest

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt  deze swingende act geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

Haal uw dansschoenen maar vast uit de kast……………………..New Timeless is coming!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je New Timeless boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties