0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dolly Dots

Biografie Dolly Dots

De Dolly Dots zijn de meest beroemde meidengroep die de Nederlandse muziekindustrie ooit heeft voortgebracht.

Meidengroep

In 1978 ontstaat bij het producers duo Peter van Asten en Richard de Bois het idee om een meidengroep te formeren. Ze benaderen hiervoor Angéla Kramers die op dat moment actief is als danseres in het TROS Top 50 Ballet.

Hits

Haar mede-danseressen Anita Heilker, Esther Oosterbeek (eerder in The Surfers met de hit “Windsurfin” in 1978) en Patty Zomer worden eveneens benaderd.
Hun carrière brengt hun naar o.a. platina plaat in Japan, een speelfilm in Amerika en optredens tot in Ijsland aan toe.

Vrienden van Amstel LIVE

Na een spraakmakend afscheidsconcert in 1988 blijven de dames dikke vriendinnen en als ze in 2007 worden gevraagd om te komen optreden tijdens De Vrienden van Amstel LIVE stemmen ze direct toe.

Concerten

Dit bevalt zo goed dat ze daarna nog 3 uitverkochte concerten doen in de Ahoy.

Ria Brieffies

Na de dood van Dolly Dot Ria Brieffies in 2009 besluiten ze om niet meer te gaan optreden tot ze in 2016 worden benaderd om te komen optreden tijdens de TOPPERS in concertreeks.

Toppers in Concert

3 uitverkochte Arena’s later hebben de dames de smaak weer te pakken en zijn ze weer helemaal terug.

De Dolly Dots zijn alleen te boeken voor besloten optredens.

Fotocredits:  Rob Verhorst

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dolly Dots boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties