0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Story of Boybands

Bibiografie Story of Boybands

Charly Luske keert terug met een onvergetelijke tribute show, en deze keer staat alles in het teken van de boybands! Na succesvolle tournees rond de muziek van George Michael en Robbie Williams, bundelt Charly opnieuw zijn krachten met Leon Sherman en Tommie Christiaan voor een avond vol monsterhits van Backstreet Boys, NSYNC, One Direction, Five, Boyz II Men, The Jackson 5, en meer. De swingende band onder leiding van Nick Bult garandeert een avond waar het dak er definitief afgaat.

Boek je tribute band bij Burolivemuziek.nl

Onder regie van Charly Luske zelf, belooft Story of Boybands niet alleen een muzikaal spektakel, maar ook een reis door de verhalen achter de bands, hun leden, successen en schandalen. Geniet van een avond gevuld met hits, humor en onvergetelijke herinneringen, altijd met een vette knipoog naar de wereld van boybands.

Beleef Story of Boybands live

Mis deze spetterende show niet! Charly Luske en zijn getalenteerde band nemen je mee op een muzikale reis door de gouden tijd van de boybands. Vanaf 28 september kun je deze unieke ervaring beleven in verschillende theaters. Voeg deze sensationele tribute show toe aan jouw evenementenagenda en bied jouw publiek een avond vol entertainment, nostalgie en onweerstaanbare hits.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en boekingen, neem gerust contact op en laat Story of Boybands schitteren op jouw podium!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Story of Boybands boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie