0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bono en The Edge (U2 tribute)

Biografie Bono en The Edge (U2 tribute)

Sam Kramer is dé Bono imitator en is de enige die uw verwachting gaat waarmaken. U hoort U2 en u ziet Bono live!
In het nieuwe SBS6 programma “The winner takes it all” werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono.

U2 imitator boeken

In deze setting is Sam Kramer te boeken met Pieter, een professionele imitator van The Edge, de vaste gitarist van Bono.
Sam en Pieter zijn erg geliefd met hun professionele U2 act “Bono en The Edge” waarin ze het bekende duo van U2 op indrukwekkende wijze imiteren.

Akoestisch duo imitator

Tijdens het optreden van “Bono” wordt u allereerst verrast door een spectaculair optreden van een sexy buikdanseres tijdens het nummer “Mysterious Ways”. Als daarna gitarist The Edge wordt verwelkomt op het podium, is het feest compleet.

U2 tribute boeken tegen scherpste prijs

Met alleen een akoestische gitaar – waarbij de bekende gitaardelay niet wordt vergeten – maakt dit duo een onvergetelijke ervaring van uw evenement of partij.

andere mogelijkheden met Sam Kramer zijn;
Sam Kramer als Bono
U2two
U2 Unplugged

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bono en The Edge (U2 tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties