0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
U2 Unplugged

Biografie U2 Unplugged

De beste U2 imitator is Sam Kramer en hij is dan ook de enige ter wereld die jouw verwachting mbt de échte U2 voorman Bono waarmaakt.

U2 imitator boeken

Sam deed in 2014 mee als Bono imitator aan het nieuwe SBS6 programma “The winner takes it all” en hierin werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono.

perfecte U2 zanger/imitator

Van alle verschillende mogelijke settings is de U2 unplugged versie het puurst en zul je genieten van een optima forma akoestisch optreden van U2 unplugged imitatie.

Bijzondere akoestische setting

Vier rasmuzikanten spelen de grootste hits van U2 in een hele intieme en bijzondere setting. Zo wordt U2 opeens geschikt voor plechtigheden, dinershows en privé partijen. Zittend op een barkruk brengt U2 unplugged u in vervoering.

U2 imitatie boeken voor scherpste prijs

Met Sam Kramer als Bono, boekt u een act waarbij u aan uw eigen ogen en oren gaat twijfelen. U2 unplugged is perfect voor gelegenheden waar het geweld van een band te veel is.

Een andere mogelijkheid is
Bono samen met The Edge
of the complete band U2two

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je U2 Unplugged boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties