0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute)

Biografie HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute)

HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute) heeft na hun oprichting in 1992 zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doen zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure rock ’n roll.

Tributebands boek je bij Burolivemuziek

Hun versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben (HRM Oktober 2000).

“De beste AC DC tributeband”

high voltage voordelig boeken bij burolivemuziek.nlDe setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway to Hell, Let There Be Rock ,Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About to Rock kan ook gespeeld worden met complete Kanonnenshow!

Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s next to the Moon of Touch too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond!

Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

Rockband boeken of inhuren

Naast bijvoorbeeld als supportact op te treden voor een band als Status Quo, zijn de mannen in 2008 zelfs twee weken op tour geweest in China. Vanaf November 2009 is er een nieuwe vocalist aangetrokken: Wouter Kerkhofs. Hij lijkt niet alleen op een jonge versie van Brian Johnson qua uiterlijk, maar door zijn stem zou hij werkelijk voor Brian zelf door kunnen gaan.

HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute) boeken voor scherpste gage

Last but not least: niemand minder dan dé kloon van Angus, namelijk Vince Young (bekend van zijn rol als ‘Angus’ bij de wereldbekende AC/DC tribute ACTION IN DC) gaat vol gas zorgen voor een waar spektakel!

Andere tributebands zijn o.a.
Normaal coverband
Bryan Adams tribute band
The Beatles Revival band
Bruceband (Bruce Springsteen tribute)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie