0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute)

Biografie HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute)

HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute) heeft na hun oprichting in 1992 zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doen zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure rock ’n roll.

Tributebands boek je bij Burolivemuziek

Hun versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben (HRM Oktober 2000).

“De beste AC DC tributeband”

high voltage voordelig boeken bij burolivemuziek.nlDe setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway to Hell, Let There Be Rock ,Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About to Rock kan ook gespeeld worden met complete Kanonnenshow!

Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s next to the Moon of Touch too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond!

Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

Rockband boeken of inhuren

Naast bijvoorbeeld als supportact op te treden voor een band als Status Quo, zijn de mannen in 2008 zelfs twee weken op tour geweest in China. Vanaf November 2009 is er een nieuwe vocalist aangetrokken: Wouter Kerkhofs. Hij lijkt niet alleen op een jonge versie van Brian Johnson qua uiterlijk, maar door zijn stem zou hij werkelijk voor Brian zelf door kunnen gaan.

HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute) boeken voor scherpste gage

Last but not least: niemand minder dan dé kloon van Angus, namelijk Vince Young (bekend van zijn rol als ‘Angus’ bij de wereldbekende AC/DC tribute ACTION IN DC) gaat vol gas zorgen voor een waar spektakel!

Andere tributebands zijn o.a.
Normaal coverband
Bryan Adams tribute band
The Beatles Revival band
Bruceband (Bruce Springsteen tribute)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je HIGH VOLTAGE (AC/DC Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties