0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bad Medicine (Bon Jovi Tribute)

Biografie Bad Medicine (Bon Jovi Tribute)

Er zijn vele tribute bands en coverbands van Bon Jovi maar er is maar één Bad Medicine (Bon Jovi Tribute). De enige echte Bon Jovi tributeband uit Italië.

Tributebands boeken of inhuren

Bad Medicine weet met hun muzikaal getalenteerde bandleden – maar vooral het vocale talent van de zanger als geen ander dicht bij het origineel te komen.
Dat heeft men bewezen tijdens de vele shows in Nederland, Italie en Duitsland.

tribute band boeken voor scherp gage

Door het publiek niet voor niets uitgeroepen tot de beste Bon Jovi tribute band van Europa!
Bad Medicine heeft een top show waarin niet alleen alle bekende oude songs maar ook de nummers van het laatste nieuwe Bon Jovi album gespeeld zullen worden.

Ultimate Bon Jovi Tribute Band

 is a group with over 10 years touring experience and one of the best acts on the circuit today and these experienced rockers bring the same energy, enthusiasm, and New Jersey attitude to the stage as Bon Jovi.

Bands boek je simpel online

 has been perfecting their show for the past year and are going stronger than ever. New singer Jeffrey an uncanny resemblance to Jon Bon Jovi and his vocal range nails all of the highest notes as he brings to life the high-energy stage presence of Jon in his early years. Combined with Mike’s incredible likeness to Richie Sambora, whose blazing guitar solos nail every note you get a front line rivaled only by Jon and Richie themselves.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bad Medicine (Bon Jovi Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie