0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Gobblers
  • Info
  • Repertoire

Biografie The Gobblers

The Gobblers zijn 4 ouwe rotten uit het muzikanten vak en spelen het beste en herkenbare van country, rock en sixties. De mannen zitten al hun hele leven in de muziek en spelen met heel hun hart.

Rock en pop bands boeken of inhuren

De band speelt nummers die je kunt plaatsen in de stijl van Southern Rock. Dit is een muziekstijl die erg populair was in de jaren zestig en zeventig.

Coverbands en artiesten

Deze vorm van rock is ontstaan uit de rock ‘N Roll en blues met invloeden vanuit de country en folk.
Heel herkenbaar en stilstaan is geen optie.

The Gobblers boeken voor scherpste gage

Deze oude rotten in het vak willen niet iedere avond meer op de planken staan. Maar op het juiste feest en met het juiste publiek maken ze graag een uitzondering om weer te Rocken!!

Stevie Ray Vaughan, Creedence Clearater Revival, The Band, Status Quo, Willie Nelson, John Mayer, Johnny Cash, The Eagles, J.J. Cale, Merle Haggard, Eric Clapton, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, The Rolling Stones, Lynard Skynard, Elvis Presley, Dr Hook, Robert Gray, The Mavericks etc etc…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Gobblers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties