0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vezpa

Biografie Vezpa

Helaas is Vezpa in 2018 gestopt met spelen. Aantal bandleden zijn verder gegaan bij de band The Bentleys.
Bekijk hier andere sixties bands en artiesten.

Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen.
Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig!

50’s en 60’s muziek boeken of inhuren

Als een vierkoppige draak, strak in pak, een schepje sixties bleuheid gaan zij onverschrokken elk podium te lijf! Gewapend met een breed arsenaal aan hits, authentiek instrumentarium, en zonnebrillen!

rock n roll band boeken

Vier jonge gasten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis.
Dit is energie band, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; kortom, een live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

Vezpa boeken voor scherpste gage

De liefde voor de Rock ‘N Roll bracht Vezpa op meer dan honderd podia in binnen- en buitenland. Festivals, bedrijfsfeesten, muziekcafés, theaters en bruiloften.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vezpa boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties