Poor John

Een armzalig goed bandje!
Opslaan
burolive
Poor John
Poor John

Nog geen antwoord op je vraag?

Het is ons doel om het boeken van livemuziek zo makkelijk mogelijk te maken en daar horen geen vraagtekens bij. Veelgestelde vragen

Wat klanten over ons zeggen

Klanten beoordelen ons met
389 beoordelingen
9.4
Zie mijn mail dd 17.06.2024 Dank en tot ziens. Hartelijke groet, Walt en Stijntje nav Feestje dd 15.06.2024 in Restaurant 't Kraantje in Zwartsluis
Walt
18-06-2024
Voor een feest op de lokale voetbalvereniging was ik op zoek naar de juiste invulling van het avondprogramma. Na contact met Jouke van Burolivemuziek werd Run4Cover als beste optie voorgesteld. Ik ben zeer tevreden over het contact met Jouke en de afstemming met de band. Wij hebben genoten van een super optreden en raden zowel Burolivemuziek als Run4Cover aan!
Ronald
18-06-2024
Een prettig koppel die veel muziekstijlen kan spelen. Staan open voor vragen en zijn fijne mensen in omgang. Een aanrader voor iedere party.
Bas
18-06-2024
De heren voelden de (actieve) gasten goed aan en speelden nummers die goed aansloten bij het publiek. Muzikale kwaliteit was zeer goed van zowel zanger-pianist als saxofonist. We zouden het duo zeker aanraden en opnieuw boeken.
Goedhart
15-06-2024
Al 5 jaar op rij een goede service, positief is dat een dag voor het feest altijd een checkup gedaan word of alles in kan en kruik is. Hierdoor kan er nog tijdig geschakeld worden om de verwachtingen van de band(s) en organisatie naadloos op elkaar af te stemmen. Straatwaarde was een onbekende band in de regio, maar hebben zich meer dan bewezen en weet daarom ook zeker dat we ze hier vaker gaan zien. Altijd Larstig en Rob gas dr op was ook een waardige afsluiter!
Marco
15-06-2024
Van te voren wisten wij niet wat we konden verwachten maar Edwin maakt er echt feest van! Super groot pluspunt van Edwin is het ter plekke kunnen schakelen van de muziek keuze. Mocht het nodig zijn zullen wij Edwin in de toekomst zeker weer boeken.
Hefgroep-Kinderdam
12-06-2024
Wij zijn heel erg positief over de samenwerking! Na het vinden van de juiste band (Straatwaarde), hebben we nog wat problemen gehad bij de uitvoering van de wensen icm de locatie. Dit is uitvoerig besproken en uiteindelijk helemaal goed gekomen! Op de dag zelf nog even gebeld en toen ook vriendelijk geholpen, dus ik kan alleen maar positief zijn. Daarnaast krijgen we alleen maar positieve reacties gekregen op de band en DJ, ze hebben echt voor een groot feest gezorgd! Dank dank dank!
Lianne
11-06-2024
Zie boven, Zeer geslaagde avond, namens het bestuur van de feestvereniging!
Jaep
11-06-2024
Leuke bands , nette prijs . Goede service erg vriendelijk
Eelke
05-06-2024
Na het eerste contact hadden we meteen vertrouwen in dit boekingskantoor. Dit bleek later ook in alles. We werden op de hoogte gehouden en onze wens was alles geheim moest blijven. Die Power Buam heeft een geweldig optreden verzorgt. Wij hebben mede door dit optreden een geweldig feest gehad. Dank hiervoor.
Luc
03-06-2024