0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
BIG SHAMPOO

Biografie BIG SHAMPOO

Deze band is gestopt. Een goed alternatief is bv The Bentleys of William Smulders of Roll Sisters.

BIG SHAMPOO is de nummer 1 Rock ‘n Roll band van Nederland! Na 5 jaar actief optreden door NL, BE en DUI, gaan zij u verrassen met een compleet nieuwe show.

Pop en Rock hits

BIG SHAMPOO boek je voordelig bij burolivemuziek.nl De band, die bekende Pop en Rock hits van o.a. Queen, Michael Jackson, Aerosmith en Pink omtoveren tot ware Rock ‘n Roll classics, gaan deze nu aanvullen met hits uit de ’50′s en ’60′. Dit tijdperk word door BIG SHAMPOO weer tot leven gebracht in een geweldige liveshow.

Leadvocalist, gitarist en frontman Rob de Groot zal met een vernieuwde show, repertoire én band weer door het gehele land te zien zijn. Uiteraard zal de 4-koppige blazersectie ook nu weer centraal staan, voortgestuwd door drums, bass en nieuwkomer hammond/piano.

Na succesvolle shows tijdens Paaspop Schijndel, Harley-dag Breda, Cityslam, de Zwarte Cross en Gronau Jazzfest (DE) is de band meer dan klaar om u het Rock ‘n Roll tijdperk opnieuw te doen laten herleven.

hits uit de ’50′s en ’60′

BIG SHAMPOO is ook te boeken voor uw bedrijfsevenement! Wilt u uw personeel en relaties een swing-garantie aanbieden of moet de avond in het teken van Rock ‘n Roll staan, dan is BIG SHAMPOO uw juiste partner.

BIG SHAMPOO…The Rock ‘n Roll Experience

MEMBERS

ROB de GROOT | GITAAR/LEADVOCALS
ROLAND BAKKER | PIANO/HAMMOND
LARS-ERIK van ELZAKKER | DRUMS
FOTIS ANAGNOSTOU | BASS
JORG van LEEUWEN | TROMBONE
LEO van MOOK | TROMPET
HARRY VOERMANS | ALT/BARITONSAXOFOON
GERARD VERBOGT | TENORSAXOFOON

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BIG SHAMPOO boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie