0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Just Notes Band

Biografie Just Notes Band

Just Notes Band is een coverband die een heerlijke mix van Soul, Funk, Disco en Pop hits speelt. Inzetbaar op de meest uiteenlopende feesten waar je een lekker swingend funky soulful disco feestje wilt.

Disco soul funk band boeken of inhuren

De band bestaat uit 6 super ervaren en muzikaal geschoolde muzikanten die weten hoe ze een feestje moeten maken. Zangeres Jane en zanger Maik zorgen voor de perfecte vocalen.

Just Notes Band boeken voor scherpste gage

Een goede mix van wereldberoemde hits die een breed publiek aanspreekt! Met muziek van onder andere Bruno Mars, Stevie Wonder, Michael Jackson, Whitney Houston, Justin Timberlake en Pharrell Williams kan jong en oud(er) volop meezingen en swingen.

Een band boek je bij Burolivemuziek.nl

Vol energie volgen de hits elkaar in vlot tempo op, waarbij de band met verrassende medley’s de dansvloer goed vol weet te krijgen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Just Notes Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties