0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Prague Conspiracy

Biografie Prague Conspiracy

Out of heart of Europe – Prague, Czech Republic comes a women fronted rockin‘ group „Prague Conspiracy“.
With an extensive experince from their previous projects they incorporate rock’n’roll with modern rock and add an authentic punkrock attitude spiced up with a slight taste of soul and pop.

From Prague

prague conspiracy voordelig boeken bij burolivemuziek.nlTheir newest aquisition on the position of frontwoman – Aneta Galisova, proves at every live show that she is not only a pretty face.
With a shattering voice and exeptional stage presence she captures the hearts and minds of any audience.
Prague Conspiracy enters 2012 in their best form in years and ready to rock your town in their own style anytime.

Premium Cherryrock for everyone

prague conspiracy voordelig boeken bij burolivemuziek.nlThe Prague Conspiracy
…is een Tjechische band die, zoals ze het zelf noemen, Premium Cherry Rock spelen.
De band speelt veelal op Tjechische festivals en in clubs, maar heeft ook al optredens in Duitsland, Zwitserland en Nederland op haar naam staan. Het zal niet lang meer duren voordat Europa aan haar voeten ligt.
De frontvrouw van deze rockband is op het eerste gezicht een charmante dame, maar eenmaal op het podium verandert ze in een rockbitch met een fantastische stem.
De band speelt voornamelijk eigen werk en die muziek is een mengeling van rock, pop en soul. En kenmerkt zich door de prachtige vocalen van ondermeer Aneta, de zangeres.

Frontzangeres Aneta

De band streeft een dusdanige kwaliteit na dat toonaangevende sponsors als Monster Energy en VANS hen in Tjechie al sponsoren. En dat is ook niet zo verwonderlijk als je de onderstaande filmpjes van de band bekijkt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Prague Conspiracy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie