0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Prague Conspiracy

Biografie Prague Conspiracy

Out of heart of Europe – Prague, Czech Republic comes a women fronted rockin‘ group „Prague Conspiracy“.
With an extensive experince from their previous projects they incorporate rock’n’roll with modern rock and add an authentic punkrock attitude spiced up with a slight taste of soul and pop.

From Prague

prague conspiracy voordelig boeken bij burolivemuziek.nlTheir newest aquisition on the position of frontwoman – Aneta Galisova, proves at every live show that she is not only a pretty face.
With a shattering voice and exeptional stage presence she captures the hearts and minds of any audience.
Prague Conspiracy enters 2012 in their best form in years and ready to rock your town in their own style anytime.

Premium Cherryrock for everyone

prague conspiracy voordelig boeken bij burolivemuziek.nlThe Prague Conspiracy
…is een Tjechische band die, zoals ze het zelf noemen, Premium Cherry Rock spelen.
De band speelt veelal op Tjechische festivals en in clubs, maar heeft ook al optredens in Duitsland, Zwitserland en Nederland op haar naam staan. Het zal niet lang meer duren voordat Europa aan haar voeten ligt.
De frontvrouw van deze rockband is op het eerste gezicht een charmante dame, maar eenmaal op het podium verandert ze in een rockbitch met een fantastische stem.
De band speelt voornamelijk eigen werk en die muziek is een mengeling van rock, pop en soul. En kenmerkt zich door de prachtige vocalen van ondermeer Aneta, de zangeres.

Frontzangeres Aneta

De band streeft een dusdanige kwaliteit na dat toonaangevende sponsors als Monster Energy en VANS hen in Tjechie al sponsoren. En dat is ook niet zo verwonderlijk als je de onderstaande filmpjes van de band bekijkt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Prague Conspiracy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties