0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
STOOT!

Biografie STOOT!

STOOT! is een pop-rock band met een grote diversiteit aan hits uit de (Nederlandse) popgeschiedenis en -actualiteit en zorgt voor een feest der herkenning door de beste hits van nu en de grootste hits van toen in een bruisende show te spelen.

ervaren muzikanten van STOOT!

De negenkoppige band, inclusief zanger, zangeres en blazerssectie, onderscheidt zich door zich veel te richten op het Nederlandse product van alle tijden, actuele hits en door de altijd opvallend aanwezige energie en sfeer op het podium.

Top band in huis halen

STOOT! heeft al op diverse grote festivals gespeeld waaronder Paaspop en Palm Parkies. U haalt dus niet zomaar een top band in huis.

Begeleiden van artiesten

Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.
Daarnaast begeleidt STOOT! regelmatig de Nederlandse top van zangers en zangeressen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je STOOT! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties