0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Concours Hippieque

Biografie Concours Hippieque

Concours Hippieque, te gek man, eindelijk een echte hippieband, een band die alle klassiekers uit de tijd van Woodstock, Summer of Love, flower-power, peace, love & happiness op authentieke, vredelievende maar tegelijk opwindende wijze brengt.

Boek een coverband

Een zintuigelijke ‘trip down memory-lane’ voor een ieder die die tijd bewust heeft meegemaakt en voor een ieder die die periode muzikaal gezien koestert domweg omdat er gewoon fantastische muziek werd gemaakt.

Feest der herkenning

Natuurlijk zijn er coverbands genoeg die hits uit die hippietijd,  maar nu is er een band die zich volledig richt op álle bands en artiesten die in die periode internationaal de toon aangaven en van grote invloed zijn geweest op de muziek die daarná werd gemaakt. Een feest van herkenning voor jong én oud, met een uitstraling en sound waarop het genieten geblazen is, ongeacht of er wordt geswingd voor het podium of languit wordt gelegen op het gras.

60’s band boeken of inhuren

Maar Concours Hippieque biedt meer, veel meer, want onder de noemer ‘Concours Hippieque’ is er de mogelijkheid om een optreden van de Hippieband te promoveren tot een 4 tot 5 uur durende muzikale Summer of Love. Een soort mini-Woodstock, inclusief DJ / VJ (vloeistofdia’s!), Aroma Jockey, Knuffelhoek, Bloemenmeisjes, Hippiebandjes en zelfs een John & Yoko Hilton Sleep Inn,

Concours Hippieque boek je tegen de scherpste prijs

Het ultieme gevoel van vrijheid, blijheid, broederschap en saamhorigheid, gevat in een avondvullende show met – uiteraard – veel muziek, maar aangevuld met alle iconische beelden, aspecten, ingrediënten en indrukken uit die tijd. Inderdaad: te gek!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Concours Hippieque boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties