0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Melrose

Biografie Melrose

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laser-en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt.

Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!!

Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland.
Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastsiche meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis…

Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE…

Melrose, Muzikale happening

Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten… En dat betekent hossen, springen en meezingen…

Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

Melrose neemt standaard mee: geluid\licht tot 1200 pers.  Lasers en special effects.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Melrose boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties