0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Melrose

Biografie Melrose

Allround coverband Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire.

Coverband boeken of inhuren

Als een sensationele muzikale storm raast de band door Nederland. Een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL!

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

De band is dan ook zeer geschikt voor ieder tentfeest, feest in de tent of spetterende bruiloft. Het dak gaat er toch vanaf. Maak kennis met een allround band die alleen maar feest wil maken.

Melrose boeken voor scherpste gage

Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

Melrose neemt standaar geluid en licht mee tot 12oo personen. Daarnaast ook een heleboel special FX voor het feestje nog leuker te maken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Melrose boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties