0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
MmoozZ

Biografie MmoozZ

Entertainment op een hoogstaand niveau, dat is wat deze band bestaande uit zes fanatieke persoonlijkheden levert.
Stefan en Mendy (bekend van Starmaker) staan in de schijnwerpers met hun zang en worden begeleid door de talentvolle musici/zangers; Marcel, Maurice, Roel en Willem die hun vak stuk voor stuk goed verstaan. De afgelopen jaren heeft deze band al een paar honderd feesten tot slagen gebracht en dat zullen zeker niet de laatste zijn geweest.

MMOOZZ IS MORE!!

MmoozZ wil laten zien dat ze hoge kwaliteit leveren, een show die energiek, muzikaal, up to date en ‘high end’ is.
High end op elk gebied van geluid tot styling en van boeking tot de locatie door de crew verlaten word, overal is over nagedacht.
Zodat elk feest voorzien kan worden van entertainment op hoog niveau!

Royale show

Naast de normale shows (MmoozZ private/public) is er nu ook de ‘MmoozZ Royale’ show.
Bij deze show wordt de band aangevuld door een een DJ en samen zorgen zij voor een interactieve show. Daarnaast speelt de DJ door als de band even pauzeert, zo heeft u dus altijd muziek op uw feest!
“We zien u graag op een van uw feesten!” – MmoozZ

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je MmoozZ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties