0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
husBand

Biografie husBand

UPDATE: Band is gestopt!

Coverband HusBand is een 5 persoons coverband uit de regio Arnhem en  spelen een zeer uiteenlopend genre en muziekstijlen.
Pop, rock, funk, soul en disco…het komt allemaal voorbij!

coverband boeken

Op de repertoirelijst van HusBand vind je zo’n beetje het hele repertoire van de top 2000. Van Doobie Brothers tot Pointer Sisters, van James Brown tot Simply Red, van B52’s tot U2, van Oosterhuis tot Winehouse en van Robbie tot Pharrel.

zeer breed repertoire

Kortom: husBand, een coverband met een flinke bandbreedte! Deze band is dan ook zeer geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten waar een muzikaal breed georiënteerde band benodigd is. Dus voor ieder wat wils.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je husBand boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties