0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
UNITE

Biografie UNITE

UNITE is een allround coverband met 6 allround energieke muzikanten. Met op front fantastisch zangeres Kirsten en zanger Toon die de uitstraling van een zanger uit een boyband heeft.
Met de grootste hits en aanstekelijke energie van de bandleden krijgt UNITE het feestje wel los.

coverband boeken of inhuren

De band is zeer allround en speelt hits van nu, de bekendste classics en Nederlandstalig. De band heeft maar één doel en dat is een feest maken totdat iedereen springt en zingt.

Bands boek je online

Stevige drumbeats, rockende gitaren en vette basslines. De band zorgt voor een totale beleving. Vol energie en passie gebracht door de muzikanten. Originele mixes en mashups. Met recht een allround topband.

UNITE boeken voor scherp gage

Zeer geschikt voor feesttent, spetterende bruiloft of een grandioos bedrijfsfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je UNITE boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties