0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rockaholics

Biografie Rockaholics

Bij de band Rockaholics zul je vast denken dat het repertoire alleen bestaat uit rockklassiekers maar niets is minder waar. Deze 6 koppige coverband spelen herkenbare nummers uit de jaren ’80, ’90 tot de hedendaagse feestkrakers.

Band boeken of inhuren

De band is in 2014 opgericht en bestaat uit 6 bloedfanatieke jonge muzikanten die allemaal dezelfde passie hebben en dat is muziek maken. Ze willen graag iedereen laten feesten en meespringen op hun muziek.

Boek een coverband

De band heeft zelfs 2 dames binnen de gelederen. Corine op leadzang en Nomie op basgitaar/zang. Dit vrouwelijke duo zorgt samen met 4 stoere muzikanten voor een fantastisch geheel.

Prezz boeken voor scherpste gage

Deze stoere coverband is zeer geschikt voor tentfeesten, dorpsfeesten en schuurfeesten.

Fotocredits: Bert Rutgers

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rockaholics boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties