0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
STARSTRUCK

Biografie STARSTRUCK

Starstruck is een ideale mix tussen een band en een DJ. Het ene moment staan de leden te rocken op hun gitaren en drums en het andere moment vliegen de dance beats je om de oren.

Coverband boeken of inhuren

Maak je klaar voor een fantastische spectaculaire show vol hits en knallers. Met covers van hits van Hazes tot Bieber en van de foute rock classics tot keiharde hardstyle.

Bands boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Deze show moet je gezien hebben. Dat 3 mannen on stage zo een spectaculaire show kunnen maken. Nog nooit eerder vertoond en je krijgt al snel een overweldigend gevoel.

Show is incl. muzikaal vuurwerk en special FX. Je wilt gewoon dansen. Zeer geschikt voor festival en tentfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je STARSTRUCK boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties