0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stageline

Biografie Stageline

Stageline speelt ze allemaal! De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot DANCE . . .
En ze gaan voor het meest maximale. Dus IEDEREEN zien gaan ’als een malle’!

coverband boeken of inhuren

Niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat ze wil, en dat keer drie! Komen uit Friesland maar zijn inmiddels zo populair dat ze door heel NL spelen.

band voor bruiloft en feesttent

Van Black Eyed Peas en Nicki Minay via Hazes naar Queen, Meeuwis tot Snoop Dogg en via AC/DC door naar Nineties Happy-Hardcore, en dit is nog maar een kleine greep uit het grote knalrepertoire!

Stageline boeken voor scherpste gage

Deze zeer ervaren muzikanten weten bovendien ook de laatste hits altijd naadloos in te passen in haar brede repertoire, en altijd op een verrassende manier! Interactie met ons publiek staat altijd hoog in het vaandel!

Het dak moet en zal eraf!

Stageline is de perfecte band voor personeelsfeest, feesttent of een bruiloft. Het dag gaat er in ieder geval vanaf.

See y’all on Stage!
Sandy, Kevin, Martijn, Richard en Dennis

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stageline boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties