0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Kraaien

Biografie

Sinds 2009 veroveren Prins Clit In Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags.

Nummer bekendheid

De Kraaien zijn vooral bekend van het nummer ” Ik vind je Lekker”.

De Kraaien in 2016

Na een periode van kalmte en bijkomen zijn De Kraaien in 2016 weer helemaal “Back in Town”. In twee maanden geleden kwam hun eerste album Goud uit, met daarop releases zoals ‘Kattenkwaad’ in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow. De teksten van de twee geboren Hagenezen zijn nog altijd rauw, rebels en spot-on.

Een reeks nummers met een sterk staaltje werk om terug in “the mood” te komen van het afgelopen succesvolle album van afgelopen twee jaar terug.
Maar zo speciaal aan dit album is dat het varieert heel erg in genres! Het album bevat invloeden als reggae, dub, rock, club, electronica en drum ’n bass. En natuurlijk niet te vergeten de gezonde humor en muzikaler!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Kraaien boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties