0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Countdown Live

Biografie Countdown Live

Countdown Live, de nieuwe en pure 80’s sensatie van Nederland. Zes muzikanten spatten van het podium en nemen het publiek mee naar het echte 80’s gevoel. Tot in de puntjes verzorgd brengt Countdown uw gelegenheid in de sfeer van de jaren tachtig.

Enthousiasme en kwaliteit

De jaren 80. Het decennium waarin volgens velen de beste muziek ooit gemaakt is. Countdown Live staat garant voor enthousiasme en kwaliteit. De band beheerst de muziek ook daadwerkelijk zoals het oorspronkelijk gespeeld werd, compleet met bijpassende outfits en een flitsende 80’s lichtshow!

Countdown Live boek je tegen de scherpste prijs

Het repertoire spreekt een groot publiek aan. Vooral de 30-plussers zingen alle hits tijdens de act moeiteloos mee! Maar natuurlijk spreken de 80’s ook jongeren aan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Countdown Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties