0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nog Effe

Biografie Nog Effe

Coverband Nog Effe is nét even anders dan anders. Bestaand uit 3 of 4 zeer ervaren muzikanten die al vele jaren met mekaar samen spelen. Gerard van der Post (zang), Rob van Zolingen (gitaar en zang), Sascha Hartmann (cajon en percussie) en Gert Bloemendal (basgitaar en zang)

Coverband boeken voor scherpste gage

Deze coverband schrijft eigen nummers en herschrijft klassiekers. Bij deze nummers horen bijzondere, mooie en soms grappige verhalen. Ze steken klassieke country, folk en pop/rock nummers in een geheel eigen Nederlands jasje.

band boeken bij Burolivemuziek.nl

Een avond met Nog effe is op een relaxte manier genieten van bekende meezingers, vergeten pareltjes en verrassend eigen werk. De band is gewend om vanuit een kleine akoestische setting, een intieme, ongedwongen sfeer neer te zetten, waarbij mag worden gelachen, meegezongen en gedanst.

En aangezien de band het lekker klein houdt, hoeft het volume ook niet op tien. Hierdoor is de band toegankelijk en ook ideaal voor wat kleinere gelegenheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nog Effe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties