0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Underkoffer

Biografie Underkoffer

U kent ze vast nog wel. Bands van vroeger die een knal show gaven met een stevig repertoire en de nummers puur in hun eigen rauwheid speelden.
Dan zit u bij underkoffer goed.

Underkoffer zorgt ervoor dat het publiek weer de sensatie voelt van een echte live band.

Feest met een hoofdletter

Underkoffer is niet te plaatsen in een hokje. Ze spelen vanaf de 50’s tot nu en maakt hier met de nodige humor een feest van. En alles op hun eigen wijze.

Rock ’n Lol

Underkoffer probeert zo veelzijdig mogelijk te blijven, maar wel in eigen stijl. Dit doen ze onder andere door muziek van vele genres te spelen op een manier die velen nog nooit gezien en gehoord hebben.

Medleys

In het repertoire komen ook medleys van grote hits en minder bekende top nummers naar voren die op een unieke wijze aan de man worden gebracht.

Multitalenten

Nummers worden niet alleen gespeeld op gitaar, bas en drum. Maar ook op trompet, banjo, trekzak en mondharmonica.

Underkoffer is niet meer weg te denken uit de achterhoekse top!

Feest? Wij pakken uit!

  • band is inmiddels gestopt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Underkoffer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties