0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Premium

Biografie Premium

Waar Premium binnenkomt, ontstaat plezier. Zes creatieve, energieke Achterhoekse kerels die enthousiasme, strakke covers en interactie met het publiek in een juiste dosis combineren.

De band Premium Rocks

Al sinds de oprichting in 2002 (inmiddels ruim 300 optredens geleden) blijkt deze formule nog steeds een groot succes. Of het nu een groot festival is of een klein bedrijfsfeest; het dak gaat er af!

Strakke covers

Premium Rocks boek je voordeig bij burolivemuziek.nlEen van de hoogtepunten in het bestaan was de deelname aan The Clash of the Coverbands in 2006.

Via Tivoli Utrecht en Paradiso Amsterdam stonden zij uiteindelijk in Studio 22 in Hilversum als landelijke finalist op het podium.

De band deelde de jaren daarna het podium met talloze acts als Barry Hay, Band Zonder Banaan, Kensington, DJ Paul Elstak, Hilversum House Maffia. Boh Foi Toch en nog vele anderen.

top 40 hits, golden oldies

Sinds begin 2015 heeft Premium een fonkelnieuwe samenstelling en is de drang om op te treden nog nooit zo groot geweest. Met een repertoire varierend van top 40 hits, herkenbare golden oldies, catchy popsongs, scheurende gitaarmuziek en ook dance weten ze op elke gelegenheid in te spelen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Premium boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties