0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Boomerang

Biografie Boomerang

Boomerang is 100 % muzikale energie. Met  6 gedreven performers waaronder een creatieve dj,  een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele spetterende show,  de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling, nieuwste technieken en bovenal FUN!

Allround band boeken of inhuren

Boomerang speelt alle hits van nu en de afgelopen jaren, denk aan Parijs, Lean on,  Sexy als ik dans en Cheerleader, én knalt met de meest herkenbare songs uit de 70’s, 80’s en 90’s.

Bands en artiesten boeken

Met 3 vocalisten, waaronder een geweldige zanger, zangeres en een DJ/toetsenist die rapt,  zingt, MC’t én te gekke solo’s weggeeft op zijn keytar, zet Boomerang een waanzinnige act en show neer en weet deze band ieder evenement tot een groot feest te maken!

Boomerang tegen scherpste prijs boeken

Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek.
We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer!

Ons motto “What you give, you get” nemen we zeer letterlijk!

BOOMERANG: NOT AFRAID TO LET IT FLY!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Boomerang boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties