0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Saus (rock covers)

Biografie Saus

De vier leden van het uit Deventer afkomstige Sâus hebben inmiddels hun sporen wel verdiend.
Na bijna zes jaar in de befaamde band £ Gehâk te hebben gespeeld, besloten de vier om in een compactere bezetting een doorstart te maken.
Naast het overduidelijke handelsmerk in de bandnaam, neemt Sâus een deel van het uitgebreide repertoire mee: Lekkere Rock- (‘n Roll) covers, geheel naar eigen smaak ingevuld.

Rock’nRoll covers in nieuwe saus

Geheel in stijl laat Sâus zich omschrijven als een band die smaakvolle nummers op een pittige manier op het publiek weet over te brengen.
Zoals bij elke saus wordt het karakter bepaald door de basis: in dit geval door drummer Joost en bassist Jan, die elkaar, met hun specifieke speelstijlen, muzikaal perfect aanvoelen. De krachtige solo’s van Willem maken het niet alleen stevig, hij brengt de nummers ook goed op smaak met afwisselend strakke riffs en gevoelig gitaarspel.
Het geheel wordt gecompleteerd door zanger Michiel die zijn stem kan buigen van mild en romig tot scherp met een randje.

Bekende Rockhits in nieuw sausje

De grote variatie in nummers maakt van Sâus een echte publiekstrekker: akoestisch (U2, Guns n’ Roses, Red Hot Chili), Top 40 muziek (Di-rect, Nickelback), gouwe ouwen (Jerry Lee Lewis, Golden Earring), tijdloze nummers (Live, Pearl Jam) en populaire rock (Limp Bizkit, Staind) zijn de muziekstijlen waar het bij Sâus om draait. Met hun enthousiaste en ongedwongen overkomen weten zij het publiek aan zich te binden en hen tot het einde vast te houden.

Het publiek krijgt wat zij wil: hun honger naar een muzikale avond wordt gestild waarna zij verzadigd huiswaarts keren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Saus (rock covers) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties