0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Glamrocks

Bibliografie The Glamrocks

The Glamrocks is een Nederlandse coverband die zich richt op de muziek uit de jaren zeventig en tachtig. De band werd opgericht in 2004 en bestaat uit vijf ervaren muzikanten die hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend.

The Glamrocks boeken of inhuren?

The Glamrocks staat bekend om hun energieke en dynamische live-optredens, waarbij het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door de tijd. De band speelt nummers van legendarische artiesten als David Bowie, Queen en T. Rex, maar ook minder bekende pareltjes uit de glamrock-periode komen voorbij.

Naast hun muzikale talenten hecht The Glamrocks veel waarde aan de presentatie en sfeer tijdens hun optredens. De bandleden kleden zich in uitbundige glitter- en glamoutfits en brengen een echte rock ’n roll sfeer naar het podium. Met hun passie voor de muziek uit de jaren zeventig en tachtig heeft The Glamrocks een trouwe schare fans opgebouwd. Hun optredens zijn altijd een feestje en de band weet keer op keer het publiek te verrassen en te vermaken.

Coverband boeken of inhuren

Een coverband speelt bekende nummers die bij het publiek bekend zijn, wat zorgt voor een herkenbare en feestelijke sfeer. Bovendien zijn coverbands vaak flexibel en kunnen ze zich aanpassen aan de wensen van het publiek. Zo kunnen ze bijvoorbeeld verschillende muziekstijlen spelen, afhankelijk van de gelegenheid. Een coverband kan ook zorgen voor een spectaculaire show met bijpassende outfits en podium-act, wat de ervaring nog onvergetelijker maakt. Kortom, het inhuren of boeken van een coverband kan de perfecte manier zijn om jouw evenement of feest tot een succes te maken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Glamrocks boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie